2021 Cub Cadet Lawn and Garden Tractors – Nové modely. Posilovací řízení sekačky na trávu

Nejlepší jezdecké sekačky v roce 2023

Nejlepší jezdecké sekačky na trávu vám umožní zkrotit svůj majetek v pohodlí, bez ohledu na velikost dvora.

Řezání trávy s lehkostí nemusí znamenat obětování cenného garážového prostoru.

Tento plynový výběr je zvládnutelný i velkých yardů.

Cenově dostupná možnost se spoustou energie.

Můžeme získat příjmy z produktů dostupných na této stránce a účastnit se přidružených programů. Další informace

2021, cadet, lawn, garden, tractors

Jezdecké sekačky jsou mocným a odolným strojem, díky kterému je řezání trávy co nejvíce bez námahy. Zařízení na trávu prošlo dlouhou cestu od dnů srpkového a loketního mastnoty. Moderní jezdecké sekačky napětí síly zemědělského traktoru a manévrovatelnost ATV do jednoho zábavného, ​​snadno kontrolovatelného nástroje.

Pokud jste nikdy nekoupili jezdeckou sekačku nebo upgradujete a nahrazujete starou sekačku, budete překvapeni a potenciálně ohromeni dnešními možnostmi. Přední motor? Zadní motor? Potřebujete nejlepší jezdeckou sekačku na kopci nebo agilitu nulového otočení? A co přenos? Kde začínáš? A jak víte, zda máte sekačku správné velikosti se všemi potřebnými funkcemi nebo nejlepší sekačkou na trávníku za peníze? Proto jsme tady: vyjmout tajemství z tohoto vybavení péče o trávník a najít nejlepší jezdecké sekačky pro každý dvorek, trávník a pole.

Nejlepší jezdecké sekačky na trávu: Recenze doporučení

Nejlepší malý: Toro 42 ″ timeCutter 452cc nulového otočení s inteligentní rychlostí

Pokud máte menší dvůr, tento traktor toro trávníku je všestranným kráječem trávníku, který rychle udržuje vaši trávu pod kontrolou. Zatímco jezdící sekačky mohou být menší, menší modely jsou pomalejší a cítí se podhodnocené. Pokud chcete sekačku na jízdu se silou a rychlostí, přejděte rovnou k traktoru trávníku namísto jízdní sekačky. Je to skvělá jezdecká sekačka pro dvory až do dvou hektarů. Nejedná se o obrovský, monstrózní stroj, ale stále vám dává spoustu řezné síly. Řízení je hladké a citlivé. Navíc to lze snadno uložit a udržovat. Pro dvorek, přední dvory a malé bočníky je to sekačka na trávu Toro Perfektní fit.

Nejlepší pro kopce: Husqvarna TS 354xd 54-palcový zahradní traktor

HUSQVARNA Jízda sekačky jsou jedny z nejlepších na trhu, včetně Hills. A zahradní traktor Husqvarna je mocný nástroj pro sečení trávníku používaný profesionálními krajináři i amatéry na dvoře. Hydrostatická převodovka způsobuje, že jízda se cítí hladce a pohodlně, dokonce i nahoru a podél kopců. Jeho tři silné čepele, umístěné v 54palcové řezací palubě, mohou žvýkat cokoli na své cestě. A motor o 24 hp vám dává oomph potřebný k bezpečnému procházení svazků a mokrých povrchů. Pokud máte za úkol údržbu trávníku ve vesmíru větší než tři akry, potřebujete zahradní traktor vyrobený z odolných, spolehlivých materiálů a tato sekačka Husqvarna Lawn zkontroluje všechny potřebné krabice jako nejlepší jezdeckou sekačku pro kopce.

Nejlepší nula otočení: Husqvarna Mz54f 54 in. 24 HP Zero Turn Riding Meghter

Nejlepší jezdecká sekačka na trávu musí mít, co to znamená, a pak některé. Síla jezdecké sekačky Husqvarna Mz54F je zřejmá: jeho motor o 24 HP Kawasaki je výkonnější než většina spotřebitelských jezdeckých sekaček. Celá tato síla pomáhá 54palcovému řezací palubě sekat pěti-akrovým trávníkem s jednou nádrží plynu. Řízení s nulovým otočením umožňuje rychlé a hladké čepy, díky čemuž se těžkoprávný ocelový rám cítí lehký a svižný. Po přečtení pokynů a vyřazení na několik testovacích škrtů je snadné použít. Pro jakýkoli trávník, který se plazí kolem značky se třemi akry, je jezdecká sekačka Husqvarna nejlepší zvíře, která zkrotí příměstskou džungli.

Nejlepší rozpočet: Troy Bilt 30-palcová sekačka na trávu

30palcová řezací paluba sekačky Troy Bilt z něj dělá nejlepší jezdeckou sekačku pro yardy menší než jeden akr a nejlepší jezdecká sekačka na trávu za peníze. Je to malá jezdecká sekačka, která se snadno ukládá a udržuje. A jednoválcový motor Troy Bilt 382cc je dostatečně výkonný, aby žvýkal a vyplivl téměř jakýkoli trávník. Manévrování kolem stromů a podél plotů je tekuté a pohodlné, díky měkkému dotykovému volantu. I když to není tak univerzální jako traktor trávníku, můžete přidat přílohy mulčování, které vám pomohou udržet dvůr ostře vypadat. Pro kohokoli s menším dvorem, který nepotřebuje monstrózní stroj, je jednoduchá, ale efektivní sekačka na trávníku Troy Bilt, perfektní fit.

Věci, které je třeba zvážit při výběru nejlepších jezdeckých sekaček

Nejlepší jezdecká sekačka na trávu je ta, která efektivně seká vaše konkrétní záplata trávy, protože ne všechny trávníky jsou vytvořeny rovnocenné. Dokonce i ve vašem vlastním sousedství funguje jeden typ sekačky nejlépe pro jeden dvorek a druhá jízdní sekačka funguje nejlépe pro dům vedle. Správná sekačka ve správných rukou může výrazně urychlit proces řezání trávy.

Než se však vyrazíte a koupíte nejdražší sekačku na displeji, podívejte se na svůj vlastní dvůr. Proveďte měření oblasti, která vyžaduje sečení (váš majetek mínus stopa vašeho domu, příjezdová cesta, paluba, terénní úpravy atd.), takže víte, jak velká oblast budete udržovat. Obecně platí, že jezdecké sekačky na trávníku pracují nejlépe na dvorech větších než půl akru (cokoli méně může být efektivněji posetěno plynovou sekačkou pro chůzi)).

Také vězte, jaký typ terénu budete řídit, a znáte rozdíl mezi typy sekaček na trávu. Sekačka na trávu je investice, takže chcete stroj, který vydrží. Jedná se o motocykly s lopatkami; Pochopení a respektování mechanismu motoru a řezání je důležité pro zajištění toho, aby vaše jízdní sekačka pokračovala po sezóně po sezóně. Bude vyžadována pravidelná údržba, ale existují jezdecké sekačky, o které se snadněji starají než ostatní.

Bezpečnost a pohodlí jsou také důležitými faktory, které je třeba zvážit při procházení jakéhokoli trávníku nebo zahradního nástroje. Bederní podpora a loketní opěrky na jezdecké sekačce mohou snížit bolavé svaly a eliminovat kocoviny na další den. A pohodlné řízení nejen pomáhá vašim pažím a nohám, ale také vám dává větší kontrolu na sekání trávy v poutavých vzorcích. Vyzbrojte se s znalostmi (a níže uvedenými výběry.

Vypočítejte, co potřebujete k nalezení jezdecké sekačky pro malé yardy

Klíčem k nalezení nejlepší sekačky na koni je získat správné množství energie s nejúčinnějším řezacím palubou. Pokud je váš dvůr menší než dva hektary, neztrácejte peníze na výkonu, které nepotřebujete, a šířky příliš velké na to, abyste pracovali v malých oblastech.

Na výběr jsou čtyři typy sekaček na jízdu: jezdecká sekačka, traktor trávníku, zahradní traktor a sekačka s nulovým otočením. Zatímco všichni stříhají trávu, dělají to různými způsoby. Jízda se sekanou s motorem namontovaným na zadní straně bude nejméně nákladnou možností, ale také nejpomalejší a nejslabší. Jezdecké sekačky jsou nejmenší z parta a mají maximální šířku řezu 30 palců. To je plus pro malé trávníky (cokoli až do akru).

Traktorem trávníku je však to, co si většina lidí představuje, když si myslí, že „jízdní sekačka je.„Traktory na trávu mají motor vpředu, řezací paluba je mezi předními a zadními koly a lze je upravit tak, aby dělaly víc, než jen řezat trávu. Zahradní traktory jsou větší, silnější a všestrannější verze traktoru trávníku. A sekačky s nulovým otočením mají motor namontovaný na zadní straně s jedinečným řízením push lištu, aby ostře manévroval kolem jakékoli překážky.

Pokud máte příliš velký dvůr na tlačnou sekačku, ale menší než akr, jezdecká sekačka nebo malý traktor trávníku je nejúčinnějším travním vrtulníkem. Pokud chcete koňskou sílu a funkčnost, jděte pro trávník. Traktor trávníku může udělat víc než řezat trávu a má sílu řídit na jakémkoli trávníku.

Řešení tvrdých svazků s nejlepší sekačkou na trávníku pro kopce

Nejlepší jízdní sekačky jsou divoká vozidla s manipulací s autem. Ale ne všechny sekačky mohou být nejlepší sekačkou na trávu pro kopce. Pokud má dvůr širokou škálu svazků a údolí, může se to sekat, může to být frustrující a nebezpečné. Dokonce i malé kopce mohou být potíže. Sekačky s nulovým otočením jsou na kopcích notoricky hrozné a sekačky s nízkým výkonem postrádají sílu potřebnou k sekání a podél nakloněného trávníku. Zahradní traktor s silnou manévrovatelností je jediná sekačka na jízdě, která může bezpečně udržet celý váš dvůr, dokonce i na kopcích.

Zahradní traktory jsou větší než traktory trávníku, což je zlepšuje pro yardy větší než tři akry. Ale tato zvířata mohou být komplikovanější. Aby se usnadnily větší traktory, může použít hydrostatickou převodovku, která poskytuje lepší rychlost a řízení, ale může být dražší na údržbu a opravu.

Přesto lze rozdíl mezi manuální převodovkou a hydrostatickou převodovkou pociťovat okamžitě, jak jednoduše, bezpečně řídit sekačku nahoru a podél kopců. S větší kontrolou přichází přísnější zatáčky a rychlé manévrování po terénu. Vysoce kvalitní hydrostatický zahradní traktor vám dává komerční řeznou sílu v uživatelsky přívětivém balíčku, díky čemuž je nejlepší jízda na sekaně na trávu pro kopce.

Jezdící sekačky s nulovým otočením ořízly největší trávník s twistem

Výhody sekačky na trávu s nulovým otočením jsou jasné: manévrovatelnost a rychlost. Tito mocní sekačky na trávu mohou zipem kolem stromů, skal, paluby, bazénů, plotů nebo cokoli jiného, ​​co teče vaše krajina. Přesouvají se z dopředu na obrácenou vzad a jsou ideální pro výrobu složitých vzorů na trávníku. A rychlá rychlost a široká řezací paluba z nich činí ideální pro velké trávníky, pole a kdekoli jinde, která je třeba naučit lekci.

U trávníků větší než čtyři akry chcete řezací palubu širší než 54 palců. Obecně lze říci, že 54palcová řezací balíček na jezdecké sekaně, která cestuje střední rychlostí, může za hodinu snížit čtyři akry. Kromě velké šířky řezání také chcete, aby dobrá koňská síla efektivně cestovala po dvoře. Sekačka s 25 hp poskytne dostatek svalu pro velké dvory a pole. Můžete jít výš, ale většina spotřebitelských modelů je mezi 11 HP až 25 HP. Cokoli nad tím, co může být příliš mnoho svalu pro jeden domov.

Agilita pochází z jedinečného řízení sekačky. Akcelerátory levého a pravého tlačítka ovládají každé zadní kolo nezávisle. Posuňte jak dopředu, a pohybujete se vpřed. Stáhnout je zpět a zpomalte se a pohybujete se opačně. Stiskněte jednu lištu dopředu a otočíte se kolem stacionárního kola. Může to znít komplikovaně a existuje mírná křivka učení k zvládnutí mechanismu, ale váš mozek zvedne řízení a otáčení bude reflexivní s několika minutami tréninku. Samozřejmě to nejprve pomalu a nesnažte se udělat ostré zatáčky, dokud se nebudete cítit pohodlně, a vždy buďte opatrní na kopcích. Rozložení hmotnosti sekaček s nulovým otočením může ztěžovat snížení.

Motor namontovaný vzadu dává operátorům skvělý pohled na to, co je před námi. A sekačky s nulovým otočením jsou často rychlejší než jiné sekačky. I když mohou vypadat zastrašující a řízení není jako auto, sekačky s nulovým otočením jsou jedny z nejlepších nástrojů pro řezání trávy ve velkých oblastech a těsných rozích.

Zde je nejlepší sekačka na trávu, kterou můžete získat

Pokud vám sekačky na trávu na jízdu narážejí, odpočiňte si trochu snadněji vědět, že jsou venku skvěle a levné jezdecké sekačky. I když nebudete moci najít nic užitečného za méně než 1 000, jakmile dosáhnete 1 500 ballparku, najdete slušné modely, které tuto práci dokončí.

Mezi jezdeckými sekačkami, traktory trávníků a sekačkami s nulovým otočením bude tradiční jezdecká sekačka nejlevnější možností. Hlavní kompromis za nižší cenu je šířka snížení, koňská síla a rychlost. Levnější jezdecké sekačky mají 30palcovou řezací palubu (na rozdíl od 50palcových paluby trávníků)). Tito malí trávníky jsou lepší pro ty, kteří mají méně než akr země na sekání. Ve skutečnosti, pokud je váš dvůr menší než akr, menší je lepší. Overcill je cokoli většího než 30palcová jezdecká sekačka.

Malá, levná jezdecká sekačka vykonává pouze jeden úkol: řezá tráva. Nemohou pluw zaseknout, vytahovat řezivo nebo zapnout desetník. Jsou o něco více než standardní sekačka na procházce s židli, ale nízká cena se vyrovnává pro nedostatek funkcí.

Časté časté

Otázka: Jak dlouho trvá sekačka na trávu?

Sekačka na trávu by měla trvat kdekoli mezi pěti a 10 lety. Ale na roky nezáleží stejně jako na hodinách používání. Sekačky pro jízdu na koni jsou vyráběny tak, aby trvaly asi 300 hodin. Pokud máte dvou akrový trávník, můžete strávit 60 hodin ročně pomocí sekačky a sekačka bude trvat pět let. To se liší v závislosti na tom, kde žijete, srážky, typ trávy, typu terénu atd., Takže je to jen proto, abyste vám dal hrubý nápad. Nechte svou sekačku vydržet déle s rutinní údržbou a správně ji uložte během sezóny.

Otázka: Jaká je nejlepší jezdecká sekačka pro jeden akr?

TB30 TB30 (zmíněná výše) je nejlepší jezdecká sekačka na trávu s dostatečnou silou pro řešení jednoho akru trávy a nejlepší jezdeckou sekačkou na trávu za peníze, pokud je rozpočet na rozpočet. Pro jakýkoli dvůr větší než akr investujte do trávníku, jako je 42palcová řemeslník jezdící sekačka na trávu (uvedené výše). Bude to rychlé a efektivní. Drahé modely a sekačky s nulovým otočením nebudou na menších yardech tak užitečné nebo efektivní, takže utrácení více není vždy nejlepší odpověď. A pro cokoli menšího než půl akru je sekačka procházky nejúčinnějším.

Otázka: Kdy je nejlepší měsíc na nákup sekačky na trávu?

Nejlepší měsíc na nákup jezdecké sekačky je duben nebo srpen. Nakupující s největší pravděpodobností najdou model, který chtějí na jaře, na začátku sezóny sečení. Nebude nejnižší, ale dostupnost je na nejvyšší úrovni. Hledejte dobrý prodej v létě, zejména kolem Labor Day. V tomto okamžiku se mnoho obchodů s domácím zbožím snaží vyčistit podlahové místo pro podzimní/zimní produkty. Možnosti budou poněkud omezené, ale stále najdete značku a model, který hledáte, nebo něco srovnatelného. Nejlevnější z levných jezdeckých sekaček najdete na podzim, ale kdo ví, co zbývá obchody. A většina obchodů v zimě neprodává ani jízdní sekačky. I když to není přesná věda, držte se měsíců, které začínají písmenem A při nákupu sekačky na koni.

Poslední slovo o dokončení domácích prací v pohodlí s nejlepšími jezdeckými trávníky sekačky

Nalezení efektivní a efektivní sekačky na jízdu není příliš obtížné, jakmile víte, co hledat. Pochopení rozdílu mezi jezdeckou sekačkou, traktorem trávníku, zahradním traktorem a sekačkou s nulovým otočením z vás učiní chytrý nakupující. Chcete.li informovat své rozhodnutí o trávníku, přemýšlejte o svém trávníku: Jak velký je? Kolik překážek je v cestě? Existují nějaké kopce? Používání nesprávné sekačky způsobí, že horké dny pracují na dvoře na slunci, ale nejlepší jezdecká sekačka na trávu vám poskytne dostatek času na odpočinek a užívání si sezóny Než budete potřebovat vypuknutí sněhové brodičky.

21 Cub Cadet Lawn and Garden Tractors. Nové modely!

Dobré traktory trávníku a zahradní traktory mizí z U.S. Protože přebírají sekačky. Z tohoto důvodu je nalezení dobrého, spolehlivého traktoru trávníku nebo zahradního traktoru mnohem těžší, než to bylo před 5 lety.

Jaká značka má tedy stále největší výběr cenově dostupných a nejlepších zahradních traktorů na trávu? Cub Cadet.

Tento článek bude diskutovat:

  • Nové funkce a aktualizace pro 2021.
  • Funkce, díky nimž je kadet Cub tou nejlepší hodnotou.
  • Potřebujete trávník nebo zahradní traktor?
  • XT1 nebo XT2 nebo XT3?
  • Traktory. podle ceny

Mým cílem je pomoci vám najít nejlepší produkt pro vás a váš dvůr. Takže hodnotu produkty jinak než většina stránek. Nejen se dívám na cenu, řemeslné zpracování a kvalitu řezu, ale také obchodníky, snadné záruční služby a sítě dílů, které podporují produkt. Analyzuji online recenze a videa na YouTube, abych zjistil, zda dochází k opětovným problémům s produkty a řeknu vám o nich, než si zakoupíte.

Jinými slovy, jsem tu, abych vám pomohl rozhodnout se, zda je pro vás kadet Cub tou nejlepší volbou.

Funkce, díky nimž je kadet Cub tou nejlepší hodnotou.

Motory: Pokud jde o trávník Garden Tractors Cub Cadet vede cestu v motorové technice.

  • Cub Cadet EFI (elektronická vstřikování paliva.) Nabízeno na modelech Select XT1 EFI poskytuje spolehlivé startování, lepší spotřebu paliva a technologii Intellipower, která přidává více energie, když ji potřebujete nejvíce.
  • Série Kohler Professional 7000: Nabízeno v řadě XT1. Série 7000 si rychle získala pověst jednoho z nejlepších motorů sekačky na trávu na trhu. Spolehlivé, palivově úsporné a vydrží vám mnoho let.
  • Série Kawasaki FR: Nabízeno v řadě XT2. Série Kawasaki FR má pověst jako nejlepší motor sekačky pro majitele domů na trhu. Spolehlivé, palivově úsporné a vydrží vám mnoho let.
  • Kohler Command Pro: Nabízeno v řadě XT3. Engines Command Pro jsou měřítkem pro komerční sílu. Jsou postaveny tak, aby vydržely roky.

Přenosy. Přenosy definují, co můžete vytáhnout a jak dlouho sekačka vydrží sekat svahy. Cub Cadet používá pět přenosů a jsou správně sladěny s traktorem trávníku/zahrady a co očekáváte. Kadet Cub nabízí pouze hydrostatické převody. Nenabízejí levné jednotky CVT nebo Gear.

  • Hydro-Gear T2HP. Používá se pouze v sekaně CC 30 H Mini. Jedná se o pěkný přenos nadměrné velikosti a umožní vám vytáhnout vozíky na dvoře atd.
  • Tuff Torq TL-200. Jezdecké sekačky. Tento ekonomický přenos se používá pro traktory s 42-46 palcovými palubami. Navrženo pro menší příměstské yardy. Můžete vytáhnout malý vozík, postřikovač, dethatcher atd.
  • Tuff Torq 46. Trázovače trávníku/yardů. Toto je „standardní“ přenos pro traktory trávníků s palubami 42–50 palců a zadními pneumatikami 18–20 palců. Tato převodovka zvládne sečení svahy, tahá větší vozíky na dvoře a válečky na trávu. Nedoporučuji to v traktorech trávníků s 54palcovými palubami a pneumatikami 22-24 palců, které sekají svahy. (Cub Cadet má jeden, na který vás budu varovat později)
  • Tuff Torq 58. Zahradní traktory. Jedná se o ekonomickou těžkopádnou převodovku navrženou tak, aby zpracovávala palubu jakékoli velikosti a tahání pozemního zařízení. Tato převodovka používá jednopalcové nápravy, takže zvládne větší váhu a je skvělou volbou, pokud chcete přidat namontovanou sněhovou bloku. (Ostatní značky používají K57, který má lehčí 3/4 palcové nápravy)
  • Tuff Torq 62 w/diff-lock. Traktory těžkých zahrad. Toto je nejtěžší přenos dostupný pro zahradní traktory s svislým hřídelem. Nahrazuje starší K66 stále nalezený u jiných značek.
  • Hydro-Gear BDU-10 s hnací hnací hnací litinou Hydrostatic. (Pouze řada XT3) Styl automobilového průmyslu přímý hřídel z motoru do přenosu. XT3 je jediný zahradní traktor, který zůstal na trhu s litinovým převodem a hnací hřídelí. Ano, je to nejlepší, co existuje a snadno bude poslední sekačka, kterou musíte koupit.

Rám. Cub Cadet používá nejsilnější rám pro všechny své trávníky zahrady!

Cub Cadet používá jeden silný rám pro všechny traktory trávníku a zahrady XT1 XT2, takže si můžete být jisti, že to bude vydržet. Je to tuhý rám, takže se v průběhu let neohýbá a nelomí se. Rámy mají automobilový odolnost proti korozi na ochranu před opotřebením.

(Můj názor: Během posledních pěti let mají další značky problémy s praskáním, ohýbáním a rezací rámečků. Cub Cadet neměl žádné z těchto problémů.)

Paluby. Konzistentní snížení kvality. Rychlé paluby na všechny modely vám umožňují snadno odstranit palubu pro čištění, ostření čepele a údržbu. XT2 traktory mají vyrobené paluby.

  • Razítko: Razítkové paluby Cub Cadet patří mezi nejlepší řezací paluby. Jsou nejlepší pro pytlování a mulčování.
  • Vyrobeno: Většina sekaček s nulovým otočením přešla na vyrobené paluby, protože většina ZTR seká rychleji než traktory trávníku a vymyšlené paluby jsou silnější a při bití stromů, sloupků a nadací bude trvat větší trest. Cub Cadet vyrobené paluby dobře proříznuty a většina lidí nevidí rozdíl mezi těmito palubami a kvalitou vyraženého paluby, kadet Cub byl první, kdo přidal vyrobené paluby do jejich traktorových linek na trávníku a zahradu.

Příslušenství: Cub Cadet má největší výběr příslušenství a příloh pro vaše příslušenství pro vaše trávníky a zahradní traktor Cub Cub. Kromě toho vytáhnou tisíce příloh z Agri-Fab, Ohio Steel, Polar a další na přílohy sekačky Home Depot.

Potřebujete trávník nebo zahradní traktor?

Traktory trávníku. (LT, LX, SLX, ST) jsou navrženy tak, aby sekaly váš trávník a vytáhli malé dvůr, detchery, postřikovač a listové hrábě. Budou dobře zvládnout kopce, když jsou vybaveny palubami 42–50 palců. Budou trvat roky na vašem „typickém“ příměstském nebo městském pozemku až do 3 akrů. Většina z nás bude s tímto stylem a odolností docela spokojená.

Zahradní traktory. (GT, GX, GSX série) jsou navrženy tak, aby dobře zvládla namontované sněhové blokátory, vytáhla velké dvorky plné materiálu a tahalo třídění pro štěrkové příjezdové cesty a koňské arény. Mohou tlačit nečistoty/štěrk s čepelí namontovanou vpředu. Větší přední a zadní kola vám poskytují lepší jízdu na drsných trávnících a lepší trakci na svazích. Zahradní traktory jsou dodávány pouze s 50 nebo 54palcovými palubami. Největší model má diferenciální zámek pro kopce a tahání.

Zahradní traktory XT3. Série XT3 zvládne vše, pro co je chcete použít. Sekání, foukání sněhu, tahání velkých válců na trávu, arény a dokonce i malé rozmetače hnoje. Mají paluby k dispozici od 42 do 60 palců. Existuje model s diferenciálním zámkem a posilovačem řízení.

XT1 nebo XT2 nebo XT3?

Řada XT1 je to, co většina z vás koupí. Získáte skvělý výkon a rozumnou cenu. Je to velká hodnota! Je k dispozici v Home Depot, Tractor Supply, Farm Fleet, u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

  • Průmyslové standardní dvouplynkové pneumatiky
  • Průmyslové standardní pouzdra předních kol
  • Spolehlivé motory řady Kohler 7000 na většině modelů
  • Pohodlné sedadlo
  • 3letá záruka
2021, cadet, lawn, garden, tractors

Série XT2 je stejný traktor trávníku/zahrady jako XT1, ale přidává více funkcí pohodlí, lepší pneumatiky, kola kulička a přichází s předním nárazníkem nebo strážcem štětce. Je k dispozici u vašeho místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

  • Těžkopádné agresivní více-trac 4vrstvé pneumatiky
  • Přední kola nesoucí míče
  • Deluxe sedadlo s vysokým zadkem
  • Loketní opěrky
  • Měkký dotykový volant
  • Motory V-Twin Kawaski na všech modelech
  • Přenos K46 na 42palcových modelech.
  • Přenosy K58 a K62 na zahradních traktorech
  • 3letá záruka

Série XT3 je zcela odlišný zahradní traktor a je jediným traktorem na trhu „postavil tak, jak bývali.„Je znatelně postavena těžší a silnější než téměř jakýkoli traktor trávníku/zahrady na trhu a je tisíce méně než podobné kvalitní traktory od ostatních značek. Je k dispozici u vašeho místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

  • 25 HP Kohler Command Twin Horizonttal Engine
  • Převodovka litiny poháněná hřídelí s rozpadem
  • LED světlomety
  • Posilovač řízení (GSX)
  • Diferenciální zámek (GSX)
  • Plný stráž obava
  • Přední kola nesoucí míče
  • Loketní opěrky
  • Měkký dotykový volant
  • Rozbočovače oceli (ne odlité)
  • Čtyřletá záruka, svařovaná sestava rámce C-kanálů (5letá omezená záruka)
  • 42 ″, 50 ″, 54 ″ vyraženo a 48 ″, 54 ″, 60 ″ vyrobené (prodáno samostatně)

Můj strýc Bob byl jedním z inženýrů na konci 50. let, který navrhl původní sekačku Cub Cadet představenou v roce 1961. Původní model hnacího hřídele byl představen v roce 1963. První model hydrostatického hnacího hřídele byl představen v roce 1994. XT3 stále používá upgradovanou verzi hydrostatické převodovky s litinem, litinou.

2021, cadet, lawn, garden, tractors

Traktory. podle ceny

CC 30 h

  • Kadet Cub CC30 H je poháněn motorem Briggs Stratton 344 CC s choke-a-matic.
  • Hydrostatická převodovka
  • 30palcová razítka, 14-měřicí, jednorázová boční vypouštěcí paluba se soupravou Mulch.
  • Ideální pro sečení až 1 akr převážně plochých terénů a několika překážek.
  • LED světlomety pro prodlouženou životnost a zvýšenou viditelnost.
  • 3 roky/120 hodin omezená rezidenční záruka.
  • Číslo modelu 13AC21JD010

1599.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici v Home Depot, Tractor Supply, Farm Fleet, u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

42 palcové modely paluby

XT1 LT42 TRACTOR

  • 541cc/18 HP 5400 série série motor Kohler
  • Vyraženo QuickAttach 42 v. Řezací paluba s dvojitou Blade navržená tak, aby doručila podpis nedotčeného kadetu Cub s vysokotlakým mycím systémem SmartJet pro rychlé a snadné vyčištění
  • Hydrostatická převodovka; Žádné posunutí. stačí zatlačit pedál a jít
  • Automobilový styl 16 palců. Poloměr otáčení poskytuje snadné otáčení a manévrování, ať už hned nebo kolem překážek
  • Tuff TORQ TL-200-řízená hydrostatická převodovka, bez přechodu-stačí zatlačit pedál a jít
  • Skvělé až 1.5 akrů trávníků
  • Zvládnout většinu tahu za přílohy.
  • Záruka 3 roky neomezené hodiny
  • Záruka na rámu 5 let neomezená hodiny
  • Záruka na přední nápravu 5 let neomezené hodiny
  • Záruka na palubu Lifetime Limited
  • Číslo modelu 13AOA9CS010

1 699.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici v Home Depot, Tractor Supply, Farm Fleet, u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

XT1 LT46 TRACTOR

  • 725cc 22 HP Kohler 7000 Series V-Twin
  • Vyraženo QuickAttach 46. 12 Ga. Řezací paluba s dvojitou Blade navržená tak, aby doručila podpis nedotčeného kadetu Cub s vysokotlakým mycím systémem SmartJet pro rychlé a snadné vyčištění
  • Automobilový styl 16 palců. Poloměr otáčení poskytuje hladké řezání a manévrování, ať už hned nebo kolem překážek
  • Tuff TORQ TL-200-řízená hydrostatická převodovka, bez přechodu-stačí zatlačit pedál a jít
  • Skvělé až 2.0 akrů trávníků
  • Zvládnout většinu tahu za přílohy.
  • Číslo modelu 13APA9CT010

1 899.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici v Home Depot, Tractor Supply, Farm Fleet, u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

XT1 LT50 Fab Lawn Tractor

  • CUB CADET XT1 LT50 FAB je poháněn motorem série Kohler 7000 série série Kohler 7000.
  • Razítko QuickAttach 50 in. Řezací paluba s dvojitým čepelem navržená tak, aby dodávala podpis nedotčeného kadetu Cub s vysokotlakým mycím systémem SmartJet pro rychlé a snadné vyčištění
  • Automobilový styl 16 palců. Poloměr otáčení poskytuje hladké řezání a manévrování, ať už hned nebo kolem překážek
  • Tuff Torq K46 kontrolovaná hydrostatická převodovka, bez přechodu-stačí zatlačit pedál a jít
  • Číslo modelu 13AQA1CL010

2099.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

XT1 LT46 EFI TRACTOR

  • Cub Cadet XT1 LT46 EFI je poháněn jednoválcovým motorem Cub Cadet 547cc vybavený EFI za 25% menší spotřebu paliva, menší údržbu, spolehlivé startování a snadné mimosezónní úložiště.
  • 46palcová vyrobená, 11-měřicí paluba s 12 řeznými pozicemi.
  • Optimalizovaný systém řízení pro responzivní manipulaci dává pocitu poloměru otočení 16 palců.
  • Tuff Torq K46 kontrolovaná hydrostatická převodovka, bez přechodu-stačí zatlačit pedál a jít
  • Číslo modelu 13B9A1CN010

2 199.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici v Home Depot, Tractor Supply, Farm Fleet, u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

XT2 LX42 TRAKTOR

  • Silný motor 18 HP Kawasaki poskytuje spolehlivou sílu k řešení vašeho dvora.
  • 42-in. Vyráběný systém pro řezání paluby Aeroforce pro vymyslel těžký vliv poskytuje nejlepší řez ve své třídě s méně shluky, jemnějšími výstřižky a zvýšenou rovnoměrností
  • Baterie AGM poskytuje spolehlivé počínaje pomalejším výbojem, takže se staráte o méně zbarvení baterie v offseason.
  • Těžkopádné agresivní více-trac 4vrstvé pneumatiky
  • Přední kola nesoucí míče
  • Loketní opěrky
  • Měkký dotykový volant
  • Přední nárazník
  • Automobilový styl 16 palců. Poloměr otáčení poskytuje hladké řezání a manévrování, ať už hned nebo kolem překážek
  • Tuff Torq K46 kontrolovaná hydrostatická převodovka, bez přechodu-stačí zatlačit pedál a jít
  • Číslo modelu 13aga1tea10

2599.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

XT1 ST54 TRACTOR TRACTOR

  • 24 HP Kohler Twin Engine
  • 54palcová vyrobená, 11-měřicí, trojnásobná čepelá paluba s designem paluby Aeroforce (TM), která optimalizuje proudění vzduchu a maximalizuje sání, aby se snížilo shlukování během vypouštění a zlepšuje výkon pytlů a zároveň dodává řez kadetů nedotčeného mláďat
  • Automobilový styl 16 palců. Poloměr otáčení poskytuje hladké řezání a manévrování, ať už hned nebo kolem překážek
  • Tuff Torq K46 kontrolovaná hydrostatická převodovka, bez přechodu-stačí zatlačit pedál a jít
  • Číslo modelu 13Aqa2CM010

2699.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici v Home Depot, Tractor Supply, Farm Fleet, u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

CC30E Electric Mini Riding Mower

  • Všechny elektrické! Není třeba oleje, filtry, zapalovací svíčky, pásy, kladky a není třeba kupovat plyn.
  • Nový CC 30E je vybaven 56 V, 30AH, 1500 WH lithium-iontová baterie, kterou lze nabíjet pomocí standardní výstupy na stěně 115V. Seká jeden akr bez vyblednutí energie a dobije za 4 hodiny. Být lithium-ion nemusíte ho plně nabíjet, takže pokud jste se úplně nedostali, dejte ji na nabíječku po dobu 20 minut a pak se vraťte ven a dokončete trávník.
  • 30palcová razítka, 14-měřicí, jednorázová boční vypouštěcí paluba se soupravou Mulch.
  • Ideální pro sečení až 1 akr převážně plochých terénů a několika překážek.
  • LED světlomety pro prodlouženou životnost a zvýšenou viditelnost.
  • 3 roky/120 hodin omezená rezidenční záruka.
  • Model číslo 33AA27JDB10

2799.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici v Home Depot, u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

XT2 LX46 TRACTOR

  • Silný 21.5 HP Kawasaki Engine poskytuje spolehlivou sílu k řešení vašeho dvora.
  • 46-in. Vyráběný systém pro řezání paluby Aeroforce, který byl testován a prokázán, že poskytuje nejlepší řez ve své třídě, což znamená méně shluků a odtravců, jemnějších výstřižků a zvýšené vyrovnanosti.
  • Baterie AGM poskytuje spolehlivé počínaje pomalejším výbojem, takže se staráte o méně zbarvení baterie v offseason.
  • Automobilový styl 16 palců. Poloměr otáčení poskytuje hladké řezání a manévrování, ať už hned nebo kolem překážek
  • Tuff Torq K46 kontrolovaná hydrostatická převodovka, bez přechodu-stačí zatlačit pedál a jít
  • Číslo modelu 13afa1TNA10

2 799.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

Zahradní traktor XT1 GT50

  • 25 HP Kohler 7000 Series V-Twin
  • Razítko QuickAttach 50 in. Řezací paluba tří Blade navržená tak, aby dodávala podpis nedotčeného kadetu Cub s inteligentním systémem pro mytí paluby pro rychlé a snadné vyčištění
  • Automobilový styl 16 palců. Poloměr otáčení poskytuje hladké řezání a manévrování, ať už hned nebo kolem překážek
  • Tuff Torq K58 Zemnící hydrostatická převodovka řízená nohou, bez přechodu-stačí zatlačit pedál a jít
  • Číslo modelu 14bqa3cq010

2 999.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici v Home Depot, Tractor Supply, Farm Fleet, u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

XT2 SLX50 TRACTOR

  • Silný 21.5 HP Kawasaki Engine poskytuje spolehlivou sílu k řešení vašeho dvora.
  • 50-in. Vyrobená paluba Aeroforce s těžkým způsobem s systémem řezání FastAttach, který byl testován a prokázán, že poskytuje nejlepší řez ve své třídě, což znamená méně shluků a stragglírů, jemnějších výstřižků a zvýšené rovnoměrnosti.
  • Baterie AGM poskytuje spolehlivé počínaje pomalejším výbojem, takže se staráte o méně zbarvení baterie v offseason.
  • Automobilový styl 16 palců. Poloměr otáčení poskytuje hladké řezání a manévrování, ať už hned nebo kolem překážek
  • Tuff Torq K46 kontrolovaná hydrostatická převodovka, bez přechodu-stačí zatlačit pedál a jít
  • Model číslo 13AFA2TLA10

3 199.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

Zahradní traktor XT1 GT54

  • 25 HP Kohler Twin-Engine Auto-Choke
  • 11 měřidlo vyrobené QuickAttach 54 in. Řezací paluba tří Blade navržená tak, aby doručila podpis nedotčeného kadetu Cub s vysokotlakým mycím systémem SmartJet pro rychlé a snadné vyčištění
  • Automobilový styl 16 palců. Poloměr otáčení poskytuje hladké řezání a manévrování, ať už hned nebo kolem překážek
  • Tuff TORQ K58 STOOTOVANÁ HYDROSTATICKÁ PŘEKON, NO NÁVOD-stačí zatlačit pedál a jít
  • Model číslo 14AQA3CM010

3 299.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici v Home Depot, Tractor Supply, Farm Fleet, u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

XT2 SLX54 TRACTOR

  • Silný 21.5 HP Kawasaki Engine poskytuje spolehlivou sílu k řešení vašeho dvora
  • 54-in. Vyrobená paluba Aeroforce s těžkým způsobem s systémem řezání FastAttach, který byl testován a prokázán, že poskytuje nejlepší řez ve své třídě, což znamená méně shluků a stragglírů, jemnějších výstřižků a zvýšené rovnoměrnosti.
  • Baterie AGM poskytuje spolehlivé počínaje pomalejším výbojem, takže se staráte o méně zbarvení baterie v offseason.
  • Automobilový styl 16 palců. Poloměr otáčení poskytuje hladké řezání a manévrování, ať už hned nebo kolem překážek
  • Tuff Torq K46 kontrolovaná hydrostatická převodovka, bez přechodu-stačí zatlačit pedál a jít
  • Číslo modelu 13AFA2TMA10

3 399.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

Zahradní traktor XT2 GX50

  • Silný motor 23 koní Kawasaki poskytuje spolehlivou sílu k řešení vašeho dvora.
  • 50-in. Vyrobená paluba Aeroforce s těžkým způsobem s řezacím systémem FastAttach, který byl testován a prokázán, že poskytuje nejlepší řez ve své třídě, což znamená méně shluků a stragglírů, jemnějších výstřižků a zvýšené rovnoměrnosti.
  • Baterie AGM poskytuje spolehlivé počínaje pomalejším výbojem, takže se staráte o méně zbarvení baterie v offseason.
  • Automobilový styl 16 palců. Poloměr otáčení poskytuje hladké řezání a manévrování, ať už hned nebo kolem překážek
  • Tuff TORQ K58 STOOTOVANÁ HYDROSTATICKÁ PŘEKON, NO NÁVOD-stačí zatlačit pedál a jít
  • Model číslo 14AIA3TLA10

3 699.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

XT1 LT42E Electric XT Enduro Series

  • 6 volt max, 60ah, 3000Wh lithium-iontová baterie, kterou lze nabíjet pomocí standardního výstupu o 110 V.
  • Sekat až do dvou akrů, nebo 1.5 hodin, na jeden náboj bez vyblednutí energie. Dobíjení asi za 4 hodiny
  • Síla plynu, ale není třeba změny oleje, filtry ke změně, zapalovací svíčky ke změně, žádné další nákup plynu
  • Model číslo 33ABA7ES710

3 999.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

XT2 GX54 D zahradní traktor

  • Silný motor 24 koní Kawasaki poskytuje spolehlivou sílu k řešení vašeho dvora.
  • 54-in. Vyrobená paluba Aeroforce s těžkým způsobem s řezacím systémem FastAttach, který byl testován a prokázán, že poskytuje nejlepší řez ve své třídě, což znamená méně shluků a stragglírů, jemnějších výstřižků a zvýšené rovnoměrnosti.
  • Baterie AGM poskytuje spolehlivé počínaje pomalejším výbojem, takže se staráte o méně zbarvení baterie v offseason.
  • Automobilový styl 16 palců. Poloměr otáčení poskytuje hladké řezání a manévrování, ať už hned nebo kolem překážek
  • Hydrostatická převodovka zahradního traktoru vybavená kontrolou diferenciálního zámku pro zvýšenou trakci. Hydrostatická převodovka řízená nohou s těžkým obdobím TUFF-TORQ K62, bez posunu-stačí zatlačit pedál a jít
  • Model číslo 14AHA6TMA10

3 999.00 Ceníková cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

Zahradní traktor xt3 GS

  • 22.5 HP Kohler Professional-Mature Command OHV Twin Horizontální motor
  • 42 ″, 50 ″, 54 ″ vyraženo a 48 ″, 54 ″, 60 ″ vyrobené (prodávané samostatně) Quickattach (žádné nástroje)
  • Automobilový styl 18 palců. Poloměr otáčení poskytuje hladké řezání a manévrování, ať už hned nebo kolem překážek
  • Převodovka poháněná hřídelem
  • Sedadlo sedadla s vysokým zadkem s opěrkami a 6 ″ skluzavkou
  • Paže odpočívá
  • Ocelový nárazník z těžkých vlivů poskytuje větší ochranu pro přísnější úkoly.
  • Model číslo 14R-3JM-010
  • Záruční 4 roky neomezené hodiny (zahrnuje hnací ústrojí)
  • Záruka na přední nápravu 5letý podvozek Přední náprava Unlimited Hours/Limited Lifetime Vyměněná plocha paluby

4499.00 (plus paluba) Cenová cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

Zahradní traktor XT3 GSX

  • 25 HP Kohler Professional-Mature Command OHV Twin Horizontální motor
  • 42 ″, 50 ″, 54 ″ vyraženo a 48 ″, 54 ″, 60 ″ vyrobené (prodávané samostatně) Quickattach (žádné nástroje)
  • Elektronické posilovač řízení (EPS) 18 v. Poloměr otáčení poskytuje hladké řezání a manévrování, ať už hned nebo kolem překážek
  • Přenos litiny poháněné hřídelem s lišinným zámkem. Zadní diferenciální blokování poskytuje zvýšenou trakci ve srovnání se standardním nebo otevřeným diferenciálem, snadno se zapojte do páky, když zadní pneumatika sklouzne na nerovném terénu nebo kopcích.
  • Ocelový strážce štětců s těžkými zdroji poskytuje větší ochranu pro přísnější úkoly
  • Sedadlo sedadla s vysokým zadkem s opěrkami a 6 ″ skluzavkou
  • Paže odpočívá
  • Číslo modelu 14rd3le-010
  • Záruční 4 roky neomezené hodiny (zahrnuje hnací ústrojí)
  • Záruka na přední nápravu 5letý podvozek Přední náprava Unlimited Hours/Limited Lifetime Vyměněná plocha paluby

5 499.00 (plus paluba) Cenová cena. Zkontrolujte cenu a nakupujte zde: je k dispozici u místního prodejce a online prostřednictvím Cubcadet.com. Nakupování online je snadné. Koupit online na Cubcadet.com. Během pokladny můžete naplánovat svůj nový kadet Cub, který vám bude doručen přímo, připraven k práci. Pokud to potřebujete dříve, můžete si vyzvednout objednávku od svého prodejce další den. Zvláštní financování (obvykle 0%) dostupné prostřednictvím Cubcadet.com.

Ego Power E-Steer 42-Inch Zero Turn Lawn Mewer Review

Kombinace snadné volantu traktoru trávníku s poloměrem otáčení ZT a přidávání ovládacích prvků a technologií na dosah ruky je něco, co jsme předtím neviděli na obytné jezdecké sekaně. Když děláte něco tak inovativního, vždy existuje určité riziko, ale tým Ego udělal domácí úkoly a přibil je. Pokud myšlenka tradičního ovládacího prvku ZT zní zastrašující, ego-tyč ego usnadňuje schopnost nulové otočení bez potíží s plynovým motorem.

Ego představuje nový styl řízení do své sekačky

Původní sekačka na trávu Z6 Z6 Z6 změnila to, co jsme si mysleli, že bude model napájený z baterií. Tým to následoval s 52palcovou verzí a zvyšoval sílu spolu s velikostí paluby. Co bude dál? 60-palcová paluba? ani náhodou. Sekačka na trávu s nulovým otočením Ego Ego Ego (ZT4205) se zaměřuje na jiný aspekt zážitku sečení.

Klady

  • Snadno se naučí systém řízení
  • Ovládejte přímo na dosah ruky
  • Měřič baterie na kolečku
  • Skutečný poloměr otáčení nula
  • Ekvivalent 22hp plynového energie
  • Vynikající kvalita řezu
  • Rychlé nabíjení
  • Pohodlné nastavitelné sedadlo s opěrkami
  • K dispozici je řada příslušenství

Výkon sekačky Ego Ego E-Steer Zero

Pokud již znáte původní 42palcový Z6 Ego, představení je prakticky stejná. E-steer má ekvivalent 22 hp, který je sebevědomý řez, i když se jedná o mírný přerůstání.

Načítání baterie je trochu jiné, a to díky dostupnosti baterií 12AH, které nespustily čas originálu. Pokud jde o běh, Ego říká, že můžete očekávat, že se rozředí na 2.5 hektarů na poplatku se čtyřmi bateriemi 12AH, které přicházejí s sekačkou.

Potřebovali jsme provést naše první dobré sečení jara, což znamená, že tráva byla vyšší než obvykle, ale také suchší. V těchto podmínkách jsme byli schopni snížit těsně pod 53 minut s čepelemi při vysoké a rychlosti pohonu ve standardním režimu.

Řezání při 6 km / h, to je 2.25 hektarů, což činí odhad ega velmi přiměřeným. V podmínkách řezání světla si myslíme, že byste mohli ještě více snížit. Sekačka drží 6 baterií, takže máte schopnost zvýšit běh o 50% se dvěma dalšími 12ah bateriemi.

Se čtyřmi bateriemi, které přicházejí v soupravě, se nabíječka dostane zpět na 100% ve 2.5 hodin nebo méně.

Ego Power E-Steer 42-Inch Zero Turn Section Design

Zkušenosti s jízdou

Tato sekačka s nulovým otočením je zvláštní díky své technologii řízení. Technologie E-Steeru umožňuje, aby byla poháněna jako auto pomocí volantu závodního stylu sekačky, přičemž vám stále dává těsný poloměr otáček, který byste očekávali s sekačkou s nulovým otočením. Je to pravda elektronického posilovače řízení, takže neexistuje žádný svah na kole tak, jak to děláš s traktorem trávníku.

Na rozdíl od lapových tyčí používá sekačka ego-steer nulového otočení pro pohyb pedál akcelerátoru. Chcete.li se obrátit, musíte zatáhnout opačné pádly na volant k sobě a držet je. Jakmile je uvolníte, sekačka se automaticky posune zpět na dopředu.

Kromě parkovací brzdy není žádný brzdový pedál. Sekačka však rychle reaguje, když sundáte nohu z akcelerátoru a zastaví se v několika stopách.

Ego Zt4205s má skutečný poloměr nulového otáčení. Když otočíte kolo celou cestu doleva nebo doprava, můžete vidět dovnitř mírně zvrácení, abyste se ujistili, že se dostanete do velmi těsného zatáčky. Je také mnohem snazší samozřejmě správně než lapky.

Nastavili jsme jednoho z našich nejméně ZT zkušených členů posádky, abychom viděli, jak rychle se mohl přizpůsobit. Doslova minuty po prvním pokračování poprvé sekal jako profesionál. Podle jeho slov: „Pokud jste nikdy nepoužili ZT, tato sekačka se bude cítit jako ruka v rukavici.“

Dokonce i pro ty z nás, kteří mají stovky hodin zážitku z baru na lapovém baru, je přechod docela jednoduchý.

Integrované ovládací prvky

Pak je tu samotný volant. Ovládací prvky se přesouvají od pravé strany řidiče, jak je na původních modelech Z6. Výjimky jsou klíč, tlačítko zapnutí/vypnutí a zapojení čepele. jsou stále na boku.

Tlačítka vlevo upravte rychlost pohonu. To je kromě režimů (ovládání/normální/sport), které můžete přepínat mezi dolními tlačítky. Pokud chcete nejhladší operaci, jděte s ovládáním. Sport dává vaše nejrychlejší zrychlení a reakci a normální režim je prostřední zem mezi nimi.

Konečně je tu nastavení rychlosti čepele na pravé straně kola. S údržbami v suché trávě se úroveň 2 nebo 3 dobře daří pro naši bahiagrass a ST. Augustine. Jakmile deště proběhnou a každý týden získáváme hodně růstu, kopání čepelí po celou dobu zajišťuje, že stále dostaneme kvalitu, dokonce i řezané.

Jedinou nevýhodou, kterou jsme zjistili, bylo to, že obrazovka měla významné oslnění, když se řezalo se sluncem vysoko na obloze.

Další hlavní body

  • Pohodlné sedadlo s opěrkami
  • Nastavitelná poloha sedadla
  • Nastavitelné napětí pružiny sedadla
  • 32 LED světlometů s přepínačem zapnuto/vypnuto
  • Zvukové reverzní varování

Ego Power E-Steer 42-Inch Zero Turn Lawn Meghter

Ego Zt4205s je dodáván se čtyřmi bateriemi 12AH a nabíječkou s palubním pluginem pro 5999. K dispozici je také kombo, které přichází s řadou příslušenství pro 6989:

  • Ego Ego-Steer Zero Turn sekačka
  • Mulching plug
  • Bagger Kit
  • Úložný koš
  • Sluneční stín
  • Pokrýt

Pokud nepotřebujete celou sadu příslušenství, jsou k dispozici také jednotlivě.

Nezapomeňte si zaregistrovat nákup, abyste se ujistili, že získáte plnou pětiletou záruku Ego na sekačku, baterie a nabíječku.

Sečteno a podtrženo

Kombinace snadné volantu traktoru trávníku s poloměrem otáčení ZT a přidávání ovládacích prvků a technologií na dosah ruky je něco, co jsme předtím neviděli na obytné jezdecké sekačce. Když děláte něco tak inovativního, vždy existuje určité riziko, ale tým Ego udělal domácí úkoly a přibil je. Pokud myšlenka tradičních ovládacích prvků ZT zní zastrašující, ego-tyč ego usnadňuje schopnost nulové otočení bez potíží s plynovým motorem.

Podívejte se na další vybavení péče o trávník Ego 56V kliknutím zde!

Slogan „Nic neběží jako deere“ není jen marketingový žargon. Pokud chcete koupit traktor Lawn Deere, nenechte si ujít náš průvodce, jak získat ten nejlepší pro vaše potřeby.

Autor: Glenda Taylor | Publikováno 23. června 2022 12:39

Můžeme získat příjmy z produktů dostupných na této stránce a účastnit se přidružených programů.

Tlačení sekačky na trávu může být skvělé cvičení, ale ne každý chce strávit každou sobotu ráno sečením velkého dvora. Aby se zabránilo týdenní časově náročné sekačce, mohou jízdní sekačky a traktory trávníku pomoci. Oba typy strojů na řezání trávníku dělají rychlou práci sečení, ale traktory na trávu jsou obvykle těžší povinností obou a přicházejí se schopností používat přílohy, jako jsou užitkové vozíky, provzdušňovače a dokonce i sněhové dmychadla. Traktory trávníku John Deere jsou k dispozici také v různých velikostech, aby vyhovovaly řadě potřeb péče o trávník.

Společnost Deere, jejíž kořeny sahají do roku 1836, má dobře vydělanou pověst pro výrobu některých z nejkvalitnějších zemědělských vybavení. Její traktory trávníků spotřebitelské velikosti se podobají vysoce rozpoznatelnému traktoru Johna Deere, sportovní klasické zelené těla s jasně žlutými sedadly a lemováním. Především se dozvíte více o traktorech trávníku vyrobených touto značkou a zjistěte, proč jsou následující stroje mezi nejlepšími možnostmi traktoru John Deere na trhu.

  • Nejlepší celkově: Travník John Deere S140
  • Nejlepší třesk pro Buck: John Deere E120 trávník
  • Nejlepší pro většinu yardů: Tractor John Deere S120
  • Nejlepší snadnost provozu: John Deere S130 Lawn Tractor
  • Nejlepší pro střední yardy: John Deere S160 trávník
  • Nejlepší 4-kolové řízení: John Deere X739 Signature Series trávník
  • Nejlepší pro velké yardy: Tractor John Deere X570 s 54palcovou palubou

Co je třeba zvážit při výběru nejlepšího traktoru Lawn Deere

Top-of-the-the-line John Deere sekačky a trávníky nejsou levné, ale mohou to být moudrý nákup pro ty, kteří chtějí investovat do vysoce kvalitního vybavení na zahradě. Výběr nejlepšího traktoru John Deere pro trávník a terénní úpravy zahrnuje zvažování velikosti dvora, napájení motoru a typ majitelů příloh chtějí použít.

Zdroj a napájení motoru

Motory traktoru na trávu se měří v koňských silách (HP) a čím větší je motor, tím silnější stroj. John Deere ve svých nabídkách trávníků používá různé velikosti motorů. Motory vyrobené speciálně pro Johna Deereho mohou být vyrobeny Briggs Stratton nebo jinými výrobci, ale často jsou uvedeny jako „Motory John Deere. značkové motory.“

Sahají od 17.5-HP Briggs Stratton Engine v jejich kompaktním traktoru S100 Lawn Tractor až na 24-HP Briggs Stratton Engine v jejich modelu S180. Ve své špičkové specialitě, série X500 Select, mohou kupující najít několik možností vyšší výkon, včetně X590, které je vybaveno 25.5-HP Kawasaki Engine.

Kromě velikosti a typu motoru John Deere usnadňuje vložení veškeré této síly k použití hydrostatickými převodovkami ve většině svých strojů. Tento typ přenosu převádí napájení generovanou motorem na tekutinu, která řídí hřídel. Hydrostatické převodovky jsou oceňovány, protože šetří energii, tiše pracují a snižují opotřebení pohyblivých částí.

Velikost paluby a možnosti řezání

Na traktorech trávníku velikost paluby naznačuje, jak rychle může uživatel střihnout trávu. Traktory John Deere Lawn mají velikost paluby v rozmezí od 42 do 60 palců. Ve srovnání s některými tlačnými sekačkami s velikostí paluby až 18 palců je snadné vidět, jak větší paluby na traktorech trávníků sníží mnohem širší řádky a výrazně zkrátí čas potřebný k sekání trávníku.

Kromě velikosti paluby je výška sečení úvahy. Většina traktorů na trávu může být upravena tak, aby se snížila až 1 palec nebo vysoká až 4 až 5 palců. Na některých modelech je výška sečení upravena ruční pákou. Naproti tomu některé z drahých modelů přicházejí s hydrostatickým číselníkem, který uživateli umožňuje upravit výšku v palcích, a poté se balíček automaticky upraví tak, aby vyhovoval.

Velikost dvora a typ země

Obecně jsou jízdní sekačky a traktory trávníku vhodný pro řezání velkých trávníků, jako jsou yardy s 1 až 3 akry nebo více trávy. V závislosti na rychlosti, při které uživatel ovládá traktor trávníku.

Přesto ne všechny yardy jsou vhodné pro sečení sekačky na koni nebo traktorech trávníku. Pokud je dvůr malý nebo existuje mnoho stromů a jiných překážek pro navigaci, může být velký jízdní stroj příliš těžkopádný. Navíc to může být příliš široké na to, aby se vešel přes zahradu.

Strmý terén může být také nebezpečím pro jízdní traktor, který má tendenci se naklonit, pokud uživatel seká po boku strmého svahu. Riziko se však sníží sečením buď jít nahoru nebo dolů z kopce, než do strany. Při zvažování sečení na strmém nebo drsném terénu vždy postupujte podle bezpečnostních pokynů výrobce.

Palivová kapacita nebo výdrž baterie

Všechny traktory trávníku John Deere jsou poháněny plynovými nebo dieselovými motory, jako jsou 2.4-galonový benzínový motor v modelu S100. Společnost nabízí tanky s vyšší kapacitou na některých svých větších modelech, jako je X570, které má 4.4-galonový tank.

Větší palivové nádrže poskytují delší časy a další sílu, která je nezbytná pro provozní přílohy. Nejčastěji se vyskytují na větších traktorech trávníků, které také používají také palivo. Větší nádrže se také promítají do méně častých výpls.

Ovládací prvky a pohodlí

Rezidenční trávníkové traktory Johna Deere jsou navrženy tak, aby maximalizovaly pohodlí uživatele a obsahovaly takové funkce, jako jsou dvojité dotykové pedály dopředu a zpětné nohy, které uživateli umožňují změnit směr stroje. Toto je uživatelsky přívětivý způsob, jak ovládat pohyb traktoru ve srovnání s tím, co bylo k dispozici na starších modelech, které vyžadovaly zastavení stroje, a poté pomocí ručního posunu ke změně směrů.

Všechny základní modely traktoru na trávu Johna Deere přicházejí s posilovačem řízení, což je funkce, která může chybět na některých méně drahých značkách. Kromě toho je standardní sedadlo John Deere sedadlo a opěradlo, které umožňuje cirkulaci vzduchu mezi nimi, nedrží vodu a může být méně pravděpodobné, že se roztrhne, protože jednodílná sedadla mohou být náchylná k tomu.

Přílohy

Některé z větších traktorů na trávu John Deere mohou být vybaveny přílohy zemědělského typu, které rozšiřují jejich všestrannost. Uživatelé se mohou rozhodnout pro nakládací přílohu se speciálním řádem nebo nakladač front-end, který zjednodušuje kopání a pohybující se nečistoty nebo kompost. Tyto přílohy jsou nainstalovány v továrně před dodáním traktoru.

Mezi standardní přílohy, které se vejdou na většinu traktorů na trávu John Deere, patří nastavitelný skluz, který vysuzuje výstřižky z trávy, sluneční stín pro ochranu kůže před sluncemi, zadní pytel pro sběr výstřižků a další. Přílohy jsou k dispozici pro používání strojů během jakéhokoli ročníku. Pokud je cílem najít správnou možnost, která poskytuje pouze schopnost sečení, John Deere také dělá některé z nejlepších možností sekačky Johna Deera.

Naše nejlepší tipy

Výběr nejlepšího traktoru trávníku z desítek vysoce kvalitních strojů Johna Deere nebyl snadný úkol. Tato slušná značka produkuje širokou škálu sekaček a traktorů. Uvízli jsme se základními traktory trávníků pro náš seznam a nezahrnuli sekačky na sekačkách nebo sekačkách s nulovým obratem (ZTR). Ti, kteří hledají kvalitní traktor trávníku, pravděpodobně najdou model, který vyhovuje jejich potřebám v naší sestavě.

John Deere S140 trávník

Dokončete sečení prací v rekordním čase s traktorem trávníku John Deere S140, který dosahuje maximální rychlosti vpřed až 5.5 mph, takže sekačky mohou dokončit práci na dvoře a pokračovat v příjemnějších aktivitách. S140 má bok po boku vpřed a vpřed nožních pedálů pro snadný provoz a je dodáván s pohodlným 15palcovým polstrovaným sedadlem, které je otevřené vzadu pro vylepšený vzduchový oběh.

S140 řezá obdivuhodný 48palcový pruh trávy v jednom průchodu a jeho 22hp plynový motor nabízí dostatek energie pro sečení a mulčování (mulčová souprava se prodává samostatně). Dodává se s patentovaným systémem řezání okrajů Deere, který umožňuje sekat přímo na překážky, jako jsou stromy nebo úložné přístřešky. Je vybaven 30sekundovým systémem výměny oleje společnosti pro rychlou údržbu a dodává se s elektrickým angažovaností čepelí a drsným předním nárazníkem.

Specifikace produktu

  • Rychle řezá trávníky až do 2 akrů
  • Pohodlné sedadlo pro dlouhé sečení sezení
  • Kompatibilní s mnoha příslušenstvím Johna Deere

Získejte traktor Lawn Deere S140 v Home Depot, Lowe’s nebo místním prodejci John Deere.

John Deere E120 trávník

Traktory na trávníku John Deere nejsou rozpočtové sekačky, ale ti, kteří chtějí koupit jeden z těchto vysoce kvalitních strojů. Traktor trávníku John Deere E120 je navržen tak, aby poskytoval ekonomicky smýšlející spotřebitelům špičkový traktor trávníku pro skromnou investici. Tento model nabízí některé ze stejných funkcí nalezených u dražších modelů, jako je hydrostatická převodovka a také pedály vpřed a vzad. Sedadlo je jednodílný model, ale přizpůsobuje se 10 pozic pro nejlépe fit a pocit.

E120 nabízí výměnu 30sekundového oleje EZ a poskytuje spoustu sečení, mulčování a ořezávání schopností s motorem o rozloze 20 hp. A pro udržení optimální rychlosti při sečení těchto obrovských rozloh, E120 nabízí tempomat. Přílohy se prodávají samostatně.

Specifikace produktu

  • Dělá rychlou práci sečení velkých trávníků
  • Kompatibilní se standardním příslušenstvím Johna Deere
  • Nastavitelné sedadlo pro pohodlí

Získejte traktor Lawn Deere E120 v Home Depot nebo na místním prodejci John Deere.

John Deere S120 trávník

Ti, kteří hledají vysoce kvalitní traktor trávníku pro sečení a další terénní úkoly, možná budou vypadat dále než John Deere S120. Tento model je dodáván s plynovým motorem 22 koní a běží rychlostí vpřed až 5.5 mph. S120 je jedním z strojů střední linie Johna Deere a je vhodný pro většinu velkých yardů asi pár akrů asi tak.

S 42palcovou palubou může S120 rychle sekat velký trávník a přichází s funkcemi přátelskými k spotřebitelům, jako je snadno čitelný palivový rozchod na palubní desce a paluba, která se přizpůsobuje 13 výškám řezu, v rozmezí 1 do 4 palce. Dodává se s technologií, která umožňuje uživatelům sekat přímo podél okraje plotů a stromů, aby se snížila potřeba konzumace plevelů na těchto místech. Stejně jako jiné traktory Lawn Deere na trávu lze S120 použít s mnoha přílohy souvisejícími s dvorem a krajinou.

Specifikace produktu

  • Široká 42palcová paluba způsobuje rychlé sečení
  • 2dílné sedadlo nedrží vodu
  • Uživatelsky přívětivé pedály dopředu a zpětného

Získejte traktor Lawn Deere S120 v Home Depot nebo na místním prodejci John Deere.

John Deere S130 trávník

Traktor trávníku John Deere S130 22hp přichází s množstvím uživatelsky přívětivých funkcí, které byly provezeny jejich kroky během praktického testování. Mohlo by to s lehkostí vytáhnout více než 700 liber betonových tašek v zahradním přívěsu. Pneumatiky však ztratily trakci na strmějších částech trávníku a John Deere doporučuje uživatelům, kteří nejsou sekány větší než 13 stupňů. Protože většina yardů má jemnější svahy, to nebude problém pro mnohé.

S130 je dodáván se dvoudílným polstrovaným sedadlem, výkonným 22-komořem a působivým 42palcovým palubou. Je také vybaven bok po boku dopředu a vzad pedálů a přijme širokou škálu připoutání Johna Deera. Během testování byla tichá operace S130 oceněna díky hydrostatické převodovce. Navíc jeho světlomety byly dostatečně jasné, aby se navigovaly v téměř tmavých situacích.

Specifikace produktu

2021, cadet, lawn, garden, tractors
  • Schopný přepravit více než 700 liber (s přívěsem)
  • 42palcový balíček pro rychlé sečení
  • Bok po boku dopředu a zpětné pedály
  • Drahý
  • Pneumatiky ztratily trakci na šikmé oblasti
  • Do nákupu nebyly zahrnuty žádné přílohy

Získejte John Deere S130 na Lowe’s nebo na místním dealerovi John Deere Dealer.

John Deere S160 trávník

John Deere S160 je krok nahoru v mnoha směrech. Je vybaven značným motorem o 24 koních, který je určen pro rozšířené použití, a jeho 48palcová sečka znamená, že rychlou práci se snižováním trávníků až do velikosti 4 akrů. Jeho velká 20palcová zadní kola umožňují lépe se použít pro použití na kopcovitém terénu, ale funguje stejně dobře jako ploché pozemky. Dodává se s hydrostatickou převodovkou Johna Deere a plně svařovaným ocelovým rámem pro sílu a trvanlivost.

S160 přijímá řadu přípojů John Deere Yard a Garden, včetně sněhových dmychadel výrobce, sněhové čepele a provzdušňovače. Snadno viditelný palivový rozchod na palubní desce umožňuje uživatelům vědět, kdy se má pohánět, a dvoudílné sedadlo je navrženo pro pohodlí a nedrží vodu. Nastavte tempomat na ty dlouhé úseky trávníku a užijte si sečení.

Specifikace produktu

  • Výkonný motor 24 koní pro velké yardy
  • Tempomat
  • Široký 48palcový balíček pro rychlé sečení

Získejte traktor trávníku John Deere S160 v Home Depot nebo na místním prodejci John Deere.

John Deere X739 Signature Series Trackn Tractor

Nedělejte chybu: John Deere X739 je nákladný traktor trávníku. Dodává se s řízením čtyř kol, což znamená, že zadní kola zapnou své nápravy stejným způsobem jako přední kola pro navigaci traktoru trávníku v těsném okruhu 21 palců. To se promítá do schopnosti řezat trávu kolem mnoha stromů, aniž by bylo nutné zastavit, zálohovat a pak jít znovu vpřed. Tento vylepšený koncept řízení také pomáhá vyhladit jízdu a umožňuje uživateli navigovat na svazích.

Kupující si mohou vybrat z paluby až 60 palců při objednávce vlastního X739 přímo od společnosti nebo certifikovaného prodejce Johna Deere. Pro ty, kteří mají potíže s tím, že se dostanou do provozu sekačky s nulovou otáčením, je X739 slušnou možností. Mezi jeho uživatelsky přívětivé funkce patří rozchod paliva, robustní 25.5-HP motor, hydrostatická převodovka a bok po boku vpřed a vzad pedál.

Specifikace produktu

  • Vynikající manévrovatelnost
  • Možnost velkého sekačky
  • Hladší jízda
  • Může být nařízeno na míru

Získejte od místního dealera John Deere Tractor Tracton Tracton série John Deere X739.

Traktor trávníku John Deere X570 s 54-in. Paluba

Mít velkou část k sekání? Zvažte traktor trávníku Johna Deere X570, který je dodáván s 54palcovou sekací palubou a motorem o 24 hp, abyste mohli rychlou práci na řezání trávy a dalších prací v terénu. X570 má schopnost mulčování, která řezá a rovnoměrně distribuuje výstřižky na trávníku, což eliminuje potřebu pytlování. Uživatelé mohou přepínat mezi režimem mulčování a režimem bočního propuštění.

Traktor trávníku má nadměrná 24palcová zadní kola pro další trakci a manévrovatelnost. Stejně jako většina traktorů na trávníku John Deere, X570 přichází s hydrostatickou převodovkou a vedlejšími pedály vpřed a vzad. Je také vybaven nastavitelným dvoudílným pohodlným sedadlem a je dodáván s snadno viditelným palivovým měřidlem na pomlčce. X570 přijímá standardní přílohy Johna Deere, včetně zadního pytle, užitkového vozíku, sněhové čepele a slunečního stínu. Uživatelé si mohou dokonce objednat obložení taxíku na měkké straně pro provoz trávníku za nepříznivého počasí.

Specifikace produktu

  • Výkonný motor 24 koní
  • 54palcový balíček pro rychlé sečení
  • Přijímá širokou škálu příloh

Získejte traktor trávníku John Deere X570 s 54-in. Paluba od místního prodejce Johna Deere.

Náš verdikt

John Deere vyrábí některé z nejprodávanějších traktorů trávníku a kterýkoli z modelů, které jsme si vybrali pro tuto sestavu. Přesto, traktor trávníku John Deere S140, náš nejlepší celkový výběr, nejvyšší seznam pro kvalitní traktor trávníku pro typický značný rezidenční dvůr. Je vybaven 42palcovým řezem a je dodáván s motorem 22 koní.

Náš rozpočtový model, John Deere E120 Lawn Tractor, je pro mnohé stále drahý vyhlídkou, ale přichází za mírně nižší náklady a zároveň poskytuje funkce nalezené na některých z nejvyšších modelů.

Jak jsme si vybrali nejlepší traktory Lawn Deere

Při výběru traktorů pro tuto sestavu traktorů na trávu specifické pro John Deere jsme se zaměřili na to, co jsme cítili, patří mezi nejběžnější potřeby péče o zahradu na zahradě. Vybrali jsme modely z řady, protože žádné dva yardy. nebo rozpočty. nejsou stejné.

Hledali jsme modely, které nabízejí standardní funkce Johna Deere, jako jsou hydrostatické převodovky a snadno viditelná měřidla paliva, která zvyšuje uživatelsky přívětivé sečení uživatelsky přívětivě. Poté jsme pronásledovali modely nejlépe vhodné pro konkrétní potřeby, jako je potřeba sekat těsné poloměry kolem několika stromů nebo pečlivě řezat podél okraje plotu nebo struktury.

Výsledkem je sestava s řadou traktorů trávníku Johna Deere v rozsahu úrovní výkonu a cenových značek. Přesto je každý z vybraných modelů vhodný pro použití s ​​více přílohy Johna Deere, aby se rozšířil všestrannost každého z nich.

Časté časté

Nákup trávníku je investice do krajiny. Četní výrobci vyrábějí traktory trávníku, ale jméno John Deere se stalo synonymem vysoce kvalitních strojů a zemědělského vybavení. Ti, kteří chtějí koupit svůj první traktor Lawn Trackon John Deere, budou mít pravděpodobně několik otázek.

Q. Která série John Deere Tractor je nejlepší?

Nejlepší traktor závisí na potřebách jednotlivého kupujícího. Modely v řadě 100, ze kterých jsme pro tuto sestavu vybrali více tipů, se s největší pravděpodobností prodávají v místních obchodech s zlepšením domova. Modely v jiných sériích jsou přesto stejně odolné, i když některé mohou být od společnosti nebo prostřednictvím místního dealera Johna Deereho nařízeny zvláštní nařízenou

Q. Což je nejlepší traktor John Deere?

Výběr nejlepšího traktoru na trávu John Deere bude záviset na individuálních potřebách, ale náš nejlepší celkový výběr, S140, nabízí dobrou kombinaci síly, spolehlivosti a ceny.

Q. Jaký motor značky používá John Deere?

John Deere používá ve svých traktorech trávníků různé motory, včetně Briggs Stratton a Kawasaki. Protože však některé z těchto motorů jsou vyráběny výslovně pro Johna Deere, mohou být uvedeny jako motory „John Deere. značkové“. Uživatelé mohou Google číslo modelu motoru, aby zjistili svůj výrobce.

Slogan „Nic neběží jako deere“ není jen marketingový žargon. Pokud chcete koupit traktor Lawn Deere, nenechte si ujít náš průvodce, jak získat ten nejlepší pro vaše potřeby.

Autor: Glenda Taylor | Publikováno 23. června 2022 12:39

Můžeme získat příjmy z produktů dostupných na této stránce a účastnit se přidružených programů.

Tlačení sekačky na trávu může být skvělé cvičení, ale ne každý chce strávit každou sobotu ráno sečením velkého dvora. Aby se zabránilo týdenní časově náročné sekačce, mohou jízdní sekačky a traktory trávníku pomoci. Oba typy strojů na řezání trávníku dělají rychlou práci sečení, ale traktory na trávu jsou obvykle těžší povinností obou a přicházejí se schopností používat přílohy, jako jsou užitkové vozíky, provzdušňovače a dokonce i sněhové dmychadla. Traktory trávníku John Deere jsou k dispozici také v různých velikostech, aby vyhovovaly řadě potřeb péče o trávník.

Společnost Deere, jejíž kořeny sahají do roku 1836, má dobře vydělanou pověst pro výrobu některých z nejkvalitnějších zemědělských vybavení. Její traktory trávníků spotřebitelské velikosti se podobají vysoce rozpoznatelnému traktoru Johna Deere, sportovní klasické zelené těla s jasně žlutými sedadly a lemováním. Především se dozvíte více o traktorech trávníku vyrobených touto značkou a zjistěte, proč jsou následující stroje mezi nejlepšími možnostmi traktoru John Deere na trhu.

  • Nejlepší celkově: Travník John Deere S140
  • Nejlepší třesk pro Buck: John Deere E120 trávník
  • Nejlepší pro většinu yardů: Tractor John Deere S120
  • Nejlepší snadnost provozu: John Deere S130 Lawn Tractor
  • Nejlepší pro střední yardy: John Deere S160 trávník
  • Nejlepší 4-kolové řízení: John Deere X739 Signature Series trávník
  • Nejlepší pro velké yardy: Tractor John Deere X570 s 54palcovou palubou

Co je třeba zvážit při výběru nejlepšího traktoru Lawn Deere

Top-of-the-the-line John Deere sekačky a trávníky nejsou levné, ale mohou to být moudrý nákup pro ty, kteří chtějí investovat do vysoce kvalitního vybavení na zahradě. Výběr nejlepšího traktoru John Deere pro trávník a terénní úpravy zahrnuje zvažování velikosti dvora, napájení motoru a typ majitelů příloh chtějí použít.

Zdroj a napájení motoru

Motory traktoru na trávu se měří v koňských silách (HP) a čím větší je motor, tím silnější stroj. John Deere ve svých nabídkách trávníků používá různé velikosti motorů. Motory vyrobené speciálně pro Johna Deereho mohou být vyrobeny Briggs Stratton nebo jinými výrobci, ale často jsou uvedeny jako „Motory John Deere. značkové motory.“

Sahají od 17.5-HP Briggs Stratton Engine v jejich kompaktním traktoru S100 Lawn Tractor až na 24-HP Briggs Stratton Engine v jejich modelu S180. Ve své špičkové specialitě, série X500 Select, mohou kupující najít několik možností vyšší výkon, včetně X590, které je vybaveno 25.5-HP Kawasaki Engine.

Kromě velikosti a typu motoru John Deere usnadňuje vložení veškeré této síly k použití hydrostatickými převodovkami ve většině svých strojů. Tento typ přenosu převádí napájení generovanou motorem na tekutinu, která řídí hřídel. Hydrostatické převodovky jsou oceňovány, protože šetří energii, tiše pracují a snižují opotřebení pohyblivých částí.

Velikost paluby a možnosti řezání

Na traktorech trávníku velikost paluby naznačuje, jak rychle může uživatel střihnout trávu. Traktory John Deere Lawn mají velikost paluby v rozmezí od 42 do 60 palců. Ve srovnání s některými tlačnými sekačkami s velikostí paluby až 18 palců je snadné vidět, jak větší paluby na traktorech trávníků sníží mnohem širší řádky a výrazně zkrátí čas potřebný k sekání trávníku.

Kromě velikosti paluby je výška sečení úvahy. Většina traktorů na trávu může být upravena tak, aby se snížila až 1 palec nebo vysoká až 4 až 5 palců. Na některých modelech je výška sečení upravena ruční pákou. Naproti tomu některé z drahých modelů přicházejí s hydrostatickým číselníkem, který uživateli umožňuje upravit výšku v palcích, a poté se balíček automaticky upraví tak, aby vyhovoval.

Velikost dvora a typ země

Obecně jsou jízdní sekačky a traktory trávníku vhodný pro řezání velkých trávníků, jako jsou yardy s 1 až 3 akry nebo více trávy. V závislosti na rychlosti, při které uživatel ovládá traktor trávníku.

Přesto ne všechny yardy jsou vhodné pro sečení sekačky na koni nebo traktorech trávníku. Pokud je dvůr malý nebo existuje mnoho stromů a jiných překážek pro navigaci, může být velký jízdní stroj příliš těžkopádný. Navíc to může být příliš široké na to, aby se vešel přes zahradu.

Strmý terén může být také nebezpečím pro jízdní traktor, který má tendenci se naklonit, pokud uživatel seká po boku strmého svahu. Riziko se však sníží sečením buď jít nahoru nebo dolů z kopce, než do strany. Při zvažování sečení na strmém nebo drsném terénu vždy postupujte podle bezpečnostních pokynů výrobce.

Palivová kapacita nebo výdrž baterie

Všechny traktory trávníku John Deere jsou poháněny plynovými nebo dieselovými motory, jako jsou 2.4-galonový benzínový motor v modelu S100. Společnost nabízí tanky s vyšší kapacitou na některých svých větších modelech, jako je X570, které má 4.4-galonový tank.

Větší palivové nádrže poskytují delší časy a další sílu, která je nezbytná pro provozní přílohy. Nejčastěji se vyskytují na větších traktorech trávníků, které také používají také palivo. Větší nádrže se také promítají do méně častých výpls.

Ovládací prvky a pohodlí

Rezidenční trávníkové traktory Johna Deere jsou navrženy tak, aby maximalizovaly pohodlí uživatele a obsahovaly takové funkce, jako jsou dvojité dotykové pedály dopředu a zpětné nohy, které uživateli umožňují změnit směr stroje. Toto je uživatelsky přívětivý způsob, jak ovládat pohyb traktoru ve srovnání s tím, co bylo k dispozici na starších modelech, které vyžadovaly zastavení stroje, a poté pomocí ručního posunu ke změně směrů.

Všechny základní modely traktoru na trávu Johna Deere přicházejí s posilovačem řízení, což je funkce, která může chybět na některých méně drahých značkách. Kromě toho je standardní sedadlo John Deere sedadlo a opěradlo, které umožňuje cirkulaci vzduchu mezi nimi, nedrží vodu a může být méně pravděpodobné, že se roztrhne, protože jednodílná sedadla mohou být náchylná k tomu.

Přílohy

Některé z větších traktorů na trávu John Deere mohou být vybaveny přílohy zemědělského typu, které rozšiřují jejich všestrannost. Uživatelé se mohou rozhodnout pro nakládací přílohu se speciálním řádem nebo nakladač front-end, který zjednodušuje kopání a pohybující se nečistoty nebo kompost. Tyto přílohy jsou nainstalovány v továrně před dodáním traktoru.

Mezi standardní přílohy, které se vejdou na většinu traktorů na trávu John Deere, patří nastavitelný skluz, který vysuzuje výstřižky z trávy, sluneční stín pro ochranu kůže před sluncemi, zadní pytel pro sběr výstřižků a další. Přílohy jsou k dispozici pro používání strojů během jakéhokoli ročníku. Pokud je cílem najít správnou možnost, která poskytuje pouze schopnost sečení, John Deere také dělá některé z nejlepších možností sekačky Johna Deera.

Naše nejlepší tipy

Výběr nejlepšího traktoru trávníku z desítek vysoce kvalitních strojů Johna Deere nebyl snadný úkol. Tato slušná značka produkuje širokou škálu sekaček a traktorů. Uvízli jsme se základními traktory trávníků pro náš seznam a nezahrnuli sekačky na sekačkách nebo sekačkách s nulovým obratem (ZTR). Ti, kteří hledají kvalitní traktor trávníku, pravděpodobně najdou model, který vyhovuje jejich potřebám v naší sestavě.

John Deere S140 trávník

Dokončete sečení prací v rekordním čase s traktorem trávníku John Deere S140, který dosahuje maximální rychlosti vpřed až 5.5 mph, takže sekačky mohou dokončit práci na dvoře a pokračovat v příjemnějších aktivitách. S140 má bok po boku vpřed a vpřed nožních pedálů pro snadný provoz a je dodáván s pohodlným 15palcovým polstrovaným sedadlem, které je otevřené vzadu pro vylepšený vzduchový oběh.

S140 řezá obdivuhodný 48palcový pruh trávy v jednom průchodu a jeho 22hp plynový motor nabízí dostatek energie pro sečení a mulčování (mulčová souprava se prodává samostatně). Dodává se s patentovaným systémem řezání okrajů Deere, který umožňuje sekat přímo na překážky, jako jsou stromy nebo úložné přístřešky. Je vybaven 30sekundovým systémem výměny oleje společnosti pro rychlou údržbu a dodává se s elektrickým angažovaností čepelí a drsným předním nárazníkem.

Specifikace produktu

  • Rychle řezá trávníky až do 2 akrů
  • Pohodlné sedadlo pro dlouhé sečení sezení
  • Kompatibilní s mnoha příslušenstvím Johna Deere

Získejte traktor Lawn Deere S140 v Home Depot, Lowe’s nebo místním prodejci John Deere.

John Deere E120 trávník

Traktory na trávníku John Deere nejsou rozpočtové sekačky, ale ti, kteří chtějí koupit jeden z těchto vysoce kvalitních strojů. Traktor trávníku John Deere E120 je navržen tak, aby poskytoval ekonomicky smýšlející spotřebitelům špičkový traktor trávníku pro skromnou investici. Tento model nabízí některé ze stejných funkcí nalezených u dražších modelů, jako je hydrostatická převodovka a také pedály vpřed a vzad. Sedadlo je jednodílný model, ale přizpůsobuje se 10 pozic pro nejlépe fit a pocit.

E120 nabízí výměnu 30sekundového oleje EZ a poskytuje spoustu sečení, mulčování a ořezávání schopností s motorem o rozloze 20 hp. A pro udržení optimální rychlosti při sečení těchto obrovských rozloh, E120 nabízí tempomat. Přílohy se prodávají samostatně.

Specifikace produktu

  • Dělá rychlou práci sečení velkých trávníků
  • Kompatibilní se standardním příslušenstvím Johna Deere
  • Nastavitelné sedadlo pro pohodlí

Získejte traktor Lawn Deere E120 v Home Depot nebo na místním prodejci John Deere.

John Deere S120 trávník

Ti, kteří hledají vysoce kvalitní traktor trávníku pro sečení a další terénní úkoly, možná budou vypadat dále než John Deere S120. Tento model je dodáván s plynovým motorem 22 koní a běží rychlostí vpřed až 5.5 mph. S120 je jedním z strojů střední linie Johna Deere a je vhodný pro většinu velkých yardů asi pár akrů asi tak.

S 42palcovou palubou může S120 rychle sekat velký trávník a přichází s funkcemi přátelskými k spotřebitelům, jako je snadno čitelný palivový rozchod na palubní desce a paluba, která se přizpůsobuje 13 výškám řezu, v rozmezí 1 do 4 palce. Dodává se s technologií, která umožňuje uživatelům sekat přímo podél okraje plotů a stromů, aby se snížila potřeba konzumace plevelů na těchto místech. Stejně jako jiné traktory Lawn Deere na trávu lze S120 použít s mnoha přílohy souvisejícími s dvorem a krajinou.

Specifikace produktu

  • Široká 42palcová paluba způsobuje rychlé sečení
  • 2dílné sedadlo nedrží vodu
  • Uživatelsky přívětivé pedály dopředu a zpětného

Získejte traktor Lawn Deere S120 v Home Depot nebo na místním prodejci John Deere.

John Deere S130 trávník

Traktor trávníku John Deere S130 22hp přichází s množstvím uživatelsky přívětivých funkcí, které byly provezeny jejich kroky během praktického testování. Mohlo by to s lehkostí vytáhnout více než 700 liber betonových tašek v zahradním přívěsu. Pneumatiky však ztratily trakci na strmějších částech trávníku a John Deere doporučuje uživatelům, kteří nejsou sekány větší než 13 stupňů. Protože většina yardů má jemnější svahy, to nebude problém pro mnohé.

S130 je dodáván se dvoudílným polstrovaným sedadlem, výkonným 22-komořem a působivým 42palcovým palubou. Je také vybaven bok po boku dopředu a vzad pedálů a přijme širokou škálu připoutání Johna Deera. Během testování byla tichá operace S130 oceněna díky hydrostatické převodovce. Navíc jeho světlomety byly dostatečně jasné, aby se navigovaly v téměř tmavých situacích.

Specifikace produktu

  • Schopný přepravit více než 700 liber (s přívěsem)
  • 42palcový balíček pro rychlé sečení
  • Bok po boku dopředu a zpětné pedály
  • Drahý
  • Pneumatiky ztratily trakci na šikmé oblasti
  • Do nákupu nebyly zahrnuty žádné přílohy

Získejte John Deere S130 na Lowe’s nebo na místním dealerovi John Deere Dealer.

John Deere S160 trávník

John Deere S160 je krok nahoru v mnoha směrech. Je vybaven značným motorem o 24 koních, který je určen pro rozšířené použití, a jeho 48palcová sečka znamená, že rychlou práci se snižováním trávníků až do velikosti 4 akrů. Jeho velká 20palcová zadní kola umožňují lépe se použít pro použití na kopcovitém terénu, ale funguje stejně dobře jako ploché pozemky. Dodává se s hydrostatickou převodovkou Johna Deere a plně svařovaným ocelovým rámem pro sílu a trvanlivost.

S160 přijímá řadu přípojů John Deere Yard a Garden, včetně sněhových dmychadel výrobce, sněhové čepele a provzdušňovače. Snadno viditelný palivový rozchod na palubní desce umožňuje uživatelům vědět, kdy se má pohánět, a dvoudílné sedadlo je navrženo pro pohodlí a nedrží vodu. Nastavte tempomat na ty dlouhé úseky trávníku a užijte si sečení.

Specifikace produktu

  • Výkonný motor 24 koní pro velké yardy
  • Tempomat
  • Široký 48palcový balíček pro rychlé sečení

Získejte traktor trávníku John Deere S160 v Home Depot nebo na místním prodejci John Deere.

John Deere X739 Signature Series Trackn Tractor

Nedělejte chybu: John Deere X739 je nákladný traktor trávníku. Dodává se s řízením čtyř kol, což znamená, že zadní kola zapnou své nápravy stejným způsobem jako přední kola pro navigaci traktoru trávníku v těsném okruhu 21 palců. To se promítá do schopnosti řezat trávu kolem mnoha stromů, aniž by bylo nutné zastavit, zálohovat a pak jít znovu vpřed. Tento vylepšený koncept řízení také pomáhá vyhladit jízdu a umožňuje uživateli navigovat na svazích.

Kupující si mohou vybrat z paluby až 60 palců při objednávce vlastního X739 přímo od společnosti nebo certifikovaného prodejce Johna Deere. Pro ty, kteří mají potíže s tím, že se dostanou do provozu sekačky s nulovou otáčením, je X739 slušnou možností. Mezi jeho uživatelsky přívětivé funkce patří rozchod paliva, robustní 25.5-HP motor, hydrostatická převodovka a bok po boku vpřed a vzad pedál.

Specifikace produktu

  • Vynikající manévrovatelnost
  • Možnost velkého sekačky
  • Hladší jízda
  • Může být nařízeno na míru

Získejte od místního dealera John Deere Tractor Tracton Tracton série John Deere X739.

Traktor trávníku John Deere X570 s 54-in. Paluba

Mít velkou část k sekání? Zvažte traktor trávníku Johna Deere X570, který je dodáván s 54palcovou sekací palubou a motorem o 24 hp, abyste mohli rychlou práci na řezání trávy a dalších prací v terénu. X570 má schopnost mulčování, která řezá a rovnoměrně distribuuje výstřižky na trávníku, což eliminuje potřebu pytlování. Uživatelé mohou přepínat mezi režimem mulčování a režimem bočního propuštění.

Traktor trávníku má nadměrná 24palcová zadní kola pro další trakci a manévrovatelnost. Stejně jako většina traktorů na trávníku John Deere, X570 přichází s hydrostatickou převodovkou a vedlejšími pedály vpřed a vzad. Je také vybaven nastavitelným dvoudílným pohodlným sedadlem a je dodáván s snadno viditelným palivovým měřidlem na pomlčce. X570 přijímá standardní přílohy Johna Deere, včetně zadního pytle, užitkového vozíku, sněhové čepele a slunečního stínu. Uživatelé si mohou dokonce objednat obložení taxíku na měkké straně pro provoz trávníku za nepříznivého počasí.

Specifikace produktu

  • Výkonný motor 24 koní
  • 54palcový balíček pro rychlé sečení
  • Přijímá širokou škálu příloh

Získejte traktor trávníku John Deere X570 s 54-in. Paluba od místního prodejce Johna Deere.

Náš verdikt

John Deere vyrábí některé z nejprodávanějších traktorů trávníku a kterýkoli z modelů, které jsme si vybrali pro tuto sestavu. Přesto, traktor trávníku John Deere S140, náš nejlepší celkový výběr, nejvyšší seznam pro kvalitní traktor trávníku pro typický značný rezidenční dvůr. Je vybaven 42palcovým řezem a je dodáván s motorem 22 koní.

Náš rozpočtový model, John Deere E120 Lawn Tractor, je pro mnohé stále drahý vyhlídkou, ale přichází za mírně nižší náklady a zároveň poskytuje funkce nalezené na některých z nejvyšších modelů.

Jak jsme si vybrali nejlepší traktory Lawn Deere

Při výběru traktorů pro tuto sestavu traktorů na trávu specifické pro John Deere jsme se zaměřili na to, co jsme cítili, patří mezi nejběžnější potřeby péče o zahradu na zahradě. Vybrali jsme modely z řady, protože žádné dva yardy. nebo rozpočty. nejsou stejné.

Hledali jsme modely, které nabízejí standardní funkce Johna Deere, jako jsou hydrostatické převodovky a snadno viditelná měřidla paliva, která zvyšuje uživatelsky přívětivé sečení uživatelsky přívětivě. Poté jsme pronásledovali modely nejlépe vhodné pro konkrétní potřeby, jako je potřeba sekat těsné poloměry kolem několika stromů nebo pečlivě řezat podél okraje plotu nebo struktury.

Výsledkem je sestava s řadou traktorů trávníku Johna Deere v rozsahu úrovní výkonu a cenových značek. Přesto je každý z vybraných modelů vhodný pro použití s ​​více přílohy Johna Deere, aby se rozšířil všestrannost každého z nich.

Časté časté

Nákup trávníku je investice do krajiny. Četní výrobci vyrábějí traktory trávníku, ale jméno John Deere se stalo synonymem vysoce kvalitních strojů a zemědělského vybavení. Ti, kteří chtějí koupit svůj první traktor Lawn Trackon John Deere, budou mít pravděpodobně několik otázek.

Q. Která série John Deere Tractor je nejlepší?

Nejlepší traktor závisí na potřebách jednotlivého kupujícího. Modely v řadě 100, ze kterých jsme pro tuto sestavu vybrali více tipů, se s největší pravděpodobností prodávají v místních obchodech s zlepšením domova. Modely v jiných sériích jsou přesto stejně odolné, i když některé mohou být od společnosti nebo prostřednictvím místního dealera Johna Deereho nařízeny zvláštní nařízenou

Q. Což je nejlepší traktor John Deere?

Výběr nejlepšího traktoru na trávu John Deere bude záviset na individuálních potřebách, ale náš nejlepší celkový výběr, S140, nabízí dobrou kombinaci síly, spolehlivosti a ceny.

Q. Jaký motor značky používá John Deere?

John Deere používá ve svých traktorech trávníků různé motory, včetně Briggs Stratton a Kawasaki. Protože však některé z těchto motorů jsou vyráběny výslovně pro Johna Deere, mohou být uvedeny jako motory „John Deere. značkové“. Uživatelé mohou Google číslo modelu motoru, aby zjistili svůj výrobce.